AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıya atlamak

Kahve falında çatıya atlamak

Kahve falında çatıya atlamak sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, işlerdeki karın artacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çatıya atlamak gördüyseniz:

  • Gerekli bilgileri toplamanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında çatıya atlamak müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin çatısından atlamak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatıdan atladığını görmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatı kiremit görmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, atılan adımların zarar getireceğine işarettir.

Kahve falında çatıda su görmek makamından olacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında çatıyı tamir etmek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin çatısı çökmek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatıdan atlayan birini görmek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir