AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin çatısında yatmak

Kahve falında evin çatısında yatmak

Kahve falında evin çatısında yatmak inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, büyük atılımlarda bulunacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, sevdiği birine hediye alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin çatısında yatmak gördüyseniz:

  • Hiçbir şeyi şansa güvenerek çözmek kolay olmayabilir.

Kahve falında evin çatısında yatmak umutsuz olacağına, işini en iyi şekilde yapacağına yorulur.

Kahve falında evin çatısından atlamak çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında evin çatısının yıkılmasını görmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin çatısını yandığını görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında evin çatısından düşmek ona kol kanat gereceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında kendini evin çatısında görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin çatısı akmak kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin çatısını yıkmak çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir