AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini evin çatısında görmek

Kahve falında kendini evin çatısında görmek

Kahve falında kendini evin çatısında görmek başarının garantileneceğine, para ve zaman ayıracağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini evin çatısında gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Kahve falında evinin çatısını görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına inanılır.

Kahve falında evin çatısını yapmak paslı bir çiviye basabileceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında evin çatısının yıkıldığını görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında evin çatısını yandığını görmek büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine işaret eder.

Kahve falında evin çatısında olduğunu görmek mutluluk dolu haberler alınacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına alamet eder.

Kahve falında evin çatısını onarmak hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında evin çatısının çöktüğünü görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine işaret eder.

Kahve falında evinin çatısının aktığını görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir