AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıda oturduğunu görmek

Kahve falında çatıda oturduğunu görmek

Kahve falında çatıda oturduğunu görmek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, eşlerinin kapanacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çatıda oturduğunu gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz durumunda gayretlerinizin karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında çatıda oturduğunu görmek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına delalet eder.

Kahve falında çatıya oturmak hasret çekenlerin kavuşacağına, tüm kederinin uçup gideceğine tabir olunur.

Kahve falında çatı katında oturmak kendisinin de bundan çok memnun olacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında çatı üstünde oturmak maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine inanılır.

Kahve falında çatının üzerinde oturmak mülk edinme planlarının ertelenmesine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Kahve falında çatıda oturmak maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında evin çatısında oturmak maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında silahlı çatışma yapmak ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir