AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıda oturmak

Kahve falında çatıda oturmak

Kahve falında çatıda oturmak şansının kendinden yana olacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çatıda oturmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde, dış görünüşünüzde değişiklikler yaparken veya ikili ilişkilerinizde aşırılıklardan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında çatıya oturmak refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya işaret etmektedir.

Kahve falında çatıda oturduğunu görmek işe giren herkesin kalkınacağına, malını ve parasını sağlama alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatı katında oturmak bolluk ve bereket yaşayacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatı üstünde oturmak sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında evin çatısında oturmak aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına inanılır.

Kahve falında çatının üzerinde oturmak kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında çatıda oturmak zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatı çakmak müreffeh bir yaşama sahip olacağına, yaralarına da merhem olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir