AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatının üzerinde oturmak

Kahve falında çatının üzerinde oturmak

Kahve falında çatının üzerinde oturmak geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına delalet eder.

Kahve falında çatının üzerinde oturmak gördüyseniz:

  • Diğerleri isteklerinize ulaşmanızı sağlayabilmek için ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyacaklardır.

Kahve falında çatıda oturmak kazancının helal para olacağına, imkânlarının da genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çatı üstünde oturmak sevdikleri ile bir arada olacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin çatısında oturmak hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına rivayet eder.

Kahve falında çatıya oturmak çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına tabir olunur.

Kahve falında çatının üzerinde oturmak bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında çatı katında oturmak sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına yorulur.

Kahve falında çatıda oturduğunu görmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına delalettir.

Kahve falında çatıdan düşen birini görmek kardeşlerin birlikte iş kuracağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir