AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin çatısında insan görmek

Kahve falında evin çatısında insan görmek

Kahve falında evin çatısında insan görmek büyük kazanç sağlanacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, zamanının boşa gideceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına işaret eder.

Kahve falında evin çatısında insan gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz görmelisiniz.

Kahve falında evin çatısında insan görmek maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatıda insan görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalet eder.

Kahve falında evin çatısı akmak ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına işarettir.

Kahve falında evin çatısının yıkılmasını görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, işlerinin bu sayede açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini evin çatısında görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında evin çatısını yapmak kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına işaret eder.

Kahve falında evin çatısı yıkılmak daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin çatısından atlamak bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir