AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin çatısını görmek

Kahve falında evinin çatısını görmek

Kahve falında evinin çatısını görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evinin çatısını gördüyseniz:

  • Neler yapılması gerektiği konusunda tartışmak yerine uygulamaya geçmenizde fayda var.

Kahve falında evinin çatısını görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında evin çatısının çöktüğünü görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına yorulur.

Kahve falında evin çatısından su aktığını görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında evin çatısını yandığını görmek mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, endişe veren durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin çatısını yenilemek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin çatısını sökmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında evin çatısından atlamak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında evin çatısının uçtuğunu görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, patron koltuğuna geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir