AnaSayfa / Genel / Kahve falında cığ düşmesi görmek

Kahve falında cığ düşmesi görmek

Kahve falında cığ düşmesi görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cığ düşmesi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, ilişkileriniz güçleniyor.

Kahve falında cığ düşmesi görmek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında kapıdan cıkmak parasını dikkatli harcayacağına, zor durumlarda kalacağına işarettir.

Kahve falında yüzünde sivilce cıkmak atılan adımların boşa çıkacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin üstüne cıkmak kurtuluşa kavuşacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine inanılır.

Kahve falında evden cıkamamak kazancının sürekli artacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına işarettir.

Kahve falında evde yangın cıktıgını görmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında astral seyahate cıkmak sevinçli haberler geleceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı cıkarmak onları koruyup kollayacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir