AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin çatısı çökmek

Kahve falında evin çatısı çökmek

Kahve falında evin çatısı çökmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, iş hayatında günah işleyeceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, yeni bir eve taşınacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında evin çatısı çökmek gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı kontrol ederken akıllı davranırsanız harcamalarınızın sonuçlarını tahmin edebilirsiniz.

Kahve falında evin çatısı çökmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında diz üstü çökmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında önünde diz çökmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında üstüne çökmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkon çökmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında evin çatısı yıkılmış görmek büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine alamet eder.

Kahve falında evin çatısında insan görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına delalet eder.

Kahve falında evin çatısında olmak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir