AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkon çökmek

Kahve falında balkon çökmek

Kahve falında balkon çökmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, çok yıpranacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkon çökmek gördüyseniz:

  • Suçu üstlenmeden veya karşı tarafı suçlamadan önce, herhangi bir durumda kendi pozisyonunuzu uzlaşmaya açık tutup tutamayacağınızı irdelemeniz gerekiyor.

Kahve falında balkon çökmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında evin çatısı çökmek dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında önünde diz çökmek diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine rivayet eder.

Kahve falında diz üstü çökmek kısmetinin de açılacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında üstüne çökmek muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balkonda halı yıkamak başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına tabir olunur.

Kahve falında balkondan denize bakmak hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında balkonda ezan okumak yersiz yere suçlanacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir