AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne çökmek

Kahve falında üstüne çökmek

Kahve falında üstüne çökmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, kurtuluşu yakalayacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında üstüne çökmek gördüyseniz:

  • Sizi belli tartışmaların veya güç mücadelelerinin içine çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında üstüne çökmek kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine delalettir.

Kahve falında evin çatısı çökmek zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına delalet eder.

Kahve falında önünde diz çökmek kötü sözler duyacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına delalettir.

Kahve falında diz üstü çökmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balkon çökmek şansının kendinden yana olacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında üstüne fare atladığını görmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz dalgalarının üstüne geldiğini görmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine alamet eder.

Kahve falında arabanın üstüne çıkmak ona yakınlaşmaya çalışacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir