AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla dertleşmek

Kahve falında arkadaşınla dertleşmek

Kahve falında arkadaşınla dertleşmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla dertleşmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla uyumlu bir çalışma örneği göstereceksiniz.

Kahve falında arkadaşla dertleşmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla dertleşmek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Kahve falında eski arkadaşla dertleşmek bilmek istediklerini öğreneceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle dertleşmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, çok hayırlı işlere atılacağına delalet eder.

Kahve falında patronla dertleşmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın biriyle dertleşmek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle dertleşmek aksi takdirde çok üzüleceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyle dertleşmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir