AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin camlarını kırık görmek

Kahve falında evin camlarını kırık görmek

Kahve falında evin camlarını kırık görmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, para biriktirebileceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına rivayet eder.

Kahve falında evin camlarını kırık gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, iş yaşamınızı veya maddi konuları ilgilendiren alanlarda yeni şeyler denemek istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında evin camlarını kırık görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin camını kırık görmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camı kırık araba görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık cam şişe görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına alamet eder.

Kahve falında kırık cam üzerinde yürümek hem verimi yükselteceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına delalettir.

Kahve falında kırık cam parçalarına basmak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, güven kaybı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kırık cam atmak borçlarından kurtulacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yerde kırık cam parçaları görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir