AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin camından düşmek

Kahve falında evin camından düşmek

Kahve falında evin camından düşmek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, sıhhat ve moral bulacağına, yeni bir iş bulacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında evin camından düşmek gördüyseniz:

  • Uzun süredir kendi halinde devam eden bir konu gereken hassasiyetle ele alınabilir.

Kahve falında evin camından düşmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camdan yere düşmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında camdan aşağıya düşmek para ve zaman ayıracağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında cam düşmek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında cam silerken düşmek geleceğinin parlak olacağına, büyük bir ihanete uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin camını kırık görmek kazanca kavuşacağına, para sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında evin camlarının kırıldığını görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine işarettir.

Kahve falında evin camından bakmak girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir