AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağının büyüdüğünü görmek

Kahve falında ayağının büyüdüğünü görmek

Kahve falında ayağının büyüdüğünü görmek işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, büyük zararlar getireceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, işinin de hep yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağının büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir yönde ilerliyorsunuz.

Kahve falında ayağının büyüdüğünü görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayaklarının büyüdüğünü görmek işlerin kapanacağına, fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğin birden büyüdüğünü görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında büyüden kurtulmak çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerin büyüdüğünü görmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında aslan büyütmek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında benin büyüdüğünü görmek atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, başının derde gireceğine alamet eder.

Kahve falında kaplumbağanın büyüdüğünü görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, işleri yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir