AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin bahçesinde mezar görmek

Kahve falında evin bahçesinde mezar görmek

Kahve falında evin bahçesinde mezar görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında evin bahçesinde mezar gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçekler, gizli kapaklı ya da kötücül işler veya ele geçen bilgiler şaşırtıcı olabilir.

Kahve falında evin bahçesinde mezar görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evinin bahçesinde mezar görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine delalet eder.

Kahve falında cami bahçesinde mezar görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede boş mezar görmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bahçe içinde mezar görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına delalet eder.

Kahve falında bahçede mezar görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine delalet eder.

Kahve falında ev bahçesinde mezar görmek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, hidayete ermeyi de başaracağına rivayet eder.

Kahve falında okul bahçesinde mezar görmek maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir