AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçe içinde mezar görmek

Kahve falında bahçe içinde mezar görmek

Kahve falında bahçe içinde mezar görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, mülkiyetinin de artacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bahçe içinde mezar gördüyseniz:

  • Belli bir konunun yatışması için daha esnek olmanız gerektiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında bahçe içinde mezar görmek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bahçede boş mezar görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine işarettir.

Kahve falında evinin bahçesinde mezar görmek sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına işaret eder.

Kahve falında bahçede mezar görmek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ev bahçesinde mezar görmek canının sıkılacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okul bahçesinde mezar görmek karşılığını bulacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında cami bahçesinde mezar görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında evin bahçesinde mezar görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir