AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede mezar görmek

Kahve falında bahçede mezar görmek

Kahve falında bahçede mezar görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, hayatınızın neşe dolacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, yaptığı işte sivrileceğine, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bahçede mezar gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı ön planda tutun.

Kahve falında ev bahçesinde mezar görmek şansının kötüye gideceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında cami bahçesinde mezar görmek başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinin bahçesinde mezar görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçede boş mezar görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında bahçe içinde mezar görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin bahçesinde mezar görmek başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine yorulur.

Kahve falında bahçede mezar görmek maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında okul bahçesinde mezar görmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir