AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev bahçesinde mezar görmek

Kahve falında ev bahçesinde mezar görmek

Kahve falında ev bahçesinde mezar görmek borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, hayırlı kapılar açılacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ev bahçesinde mezar gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi yapması gereken şeyi yapsın ya da kendi işleriyle meşgul olsun.

Kahve falında ev bahçesinde mezar görmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine yorulur.

Kahve falında bahçede boş mezar görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına inanılır.

Kahve falında evinin bahçesinde mezar görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında cami bahçesinde mezar görmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, umutlarının kırılacağına işarettir.

Kahve falında bahçede mezar görmek duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin bahçesinde mezar görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okul bahçesinde mezar görmek kişinin esenlik bulacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçe içinde mezar görmek eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir