AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul bahçesinde mezar görmek

Kahve falında okul bahçesinde mezar görmek

Kahve falında okul bahçesinde mezar görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okul bahçesinde mezar gördüyseniz:

  • Belli konularda otorite konumuna gelebilir, gücü elinize geçirebilir veya fikirlerine danışılacak kişi pozisyonunu alabilirsiniz.

Kahve falında okul bahçesinde mezar görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna alamet etmektedir.

Kahve falında okul bahçesi süpürmek evlatlarının hayrını göreceğine, helal kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında okul bahçesi görmek kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına yorulur.

Kahve falında okul bahçesi temizlemek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine tabir olunur.

Kahve falında okul bahçesinde namaz kılmak maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine alamet eder.

Kahve falında kendini okul bahçesinde görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, nasibin bollaşacağına delalettir.

Kahve falında okul bahçesinde görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okul bahçesini süpürmek üzüntülerin son bulacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir