AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ börek yapmak

Kahve falında çiğ börek yapmak

Kahve falında çiğ börek yapmak koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, her zaman haklının yanında olacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ börek yapmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Kahve falında çiğ börek yapmak ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çiğ börek yemek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında çiğ börek pişirmek helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine işarettir.

Kahve falında ıspanaklı börek yapmak isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sac böreği yapmak manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında peynirli börek yapmak geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, rahatın ve konforun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sütlü börek yapmak ticarette zarar edeceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su böreği yapmak ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir