AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi yanmak

Kahve falında evi yanmak

Kahve falında evi yanmak elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, canla başla çalışacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında evi yanmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler bazı konulara yaklaşımınızı veya yöntemlerinizi ya da fikirlerinizi değiştirmeniz konusunda ısrarcı olabilir.

Kahve falında evi yanmak sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına işarettir.

Kahve falında sütten yanmak ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında elbisesi yanmak çözümlere ve çarelere kavuşacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında yangın yanmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine delalet eder.

Kahve falında pantolonu yanmak çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına inanılır.

Kahve falında saçları yanmak hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabası yanmak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, isteklerinin erteleneceğine işarettir.

Kahve falında sırtı yanmak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir