AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyle babanın boşanmasını görmek

Kahve falında anneyle babanın boşanmasını görmek

Kahve falında anneyle babanın boşanmasını görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyle babanın boşanmasını gördüyseniz:

  • Söylediklerinize veya paylaştığınız bilgilere dikkat etmemeniz durumunda başkalarının tartışmalarının ortasında kalabilirsiniz.

Kahve falında anneyle babanın boşanmasını görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın boşanmasını görmek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine işarettir.

Kahve falında anne ve babanın boşanması görmek yüzünün güleceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında anne babanın boşanmasını görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına işarettir.

Kahve falında anne baba boşanması görmek sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine inanılır.

Kahve falında boşanmayı istemek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına işaret eder.

Kahve falında boşanma avukatı görmek sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boşanma dilekçesi vermek kalbini kıracağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir