AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ve babanın boşanmasını görmek

Kahve falında anne ve babanın boşanmasını görmek

Kahve falında anne ve babanın boşanmasını görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın boşanmasını gördüyseniz:

  • Maddi bir konu, bir anlaşma veya sağlıkla ilgili bir gelişme sizi zayıf düşürebilir.

Kahve falında anne baba boşanması görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyle babanın boşanmasını görmek her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında anne babanın boşanmasını görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine delalettir.

Kahve falında anne ve babanın boşanması görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne ve babanın boşanmasını görmek insanlara karşı güveninin sarsılacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinden boşanmaya karar vermek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının boşanma haberini almak sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boşanma celbi görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir