AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ve babanın boşanması görmek

Kahve falında anne ve babanın boşanması görmek

Kahve falında anne ve babanın boşanması görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, heveslerinin de azalacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın boşanması gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimselerin yaklaşımlarını daha olumlu değerlendirmelisiniz.

Kahve falında anne ve babanın boşanması görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında anne baba boşanması görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında anne babanın boşanmasını görmek elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında anne ve babanın boşanmasını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında anneyle babanın boşanmasını görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boşanma kararı aldığını görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının boşanma haberini almak kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine inanılır.

Kahve falında boşanma dilekçesi görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir