AnaSayfa / Genel / Kahve falında boşanma avukatı görmek

Kahve falında boşanma avukatı görmek

Kahve falında boşanma avukatı görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boşanma avukatı gördüyseniz:

  • Belli bir düşmanlıkla karşı karşıyasınız.

Kahve falında boşanma avukatı görmek bekarlar için güzel bir evliliğe, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avukatlık cübbesi giymek uzun süre kendini toparlayamayacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avukatla telefonda konuşmak şansının yaver gideceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında avukat bürosu görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bayan avukat görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, yaklaşan güzel günlere yorulur.

Kahve falında avukatla konuşmak aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında avukatla evlenmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında avukat cübbesi giymek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir