AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne baba boşanması görmek

Kahve falında anne baba boşanması görmek

Kahve falında anne baba boşanması görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, küskünlüklerin oluşacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne baba boşanması gördüyseniz:

  • Hazır görünmeyen iş, plan ya da projeleri zorlamakta fayda var.

Kahve falında anne ve babanın boşanması görmek doğruluktan ayrılmayacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneyle babanın boşanmasını görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne babanın boşanmasını görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne baba boşanması görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında anne ve babanın boşanmasını görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, güveninin artacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının boşanma haberini almak hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına delalettir.

Kahve falında boşanma haberi almak kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntıların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boşanma kararı aldığını görmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir