AnaSayfa / Genel / Kahve falında boşanmayı istemek

Kahve falında boşanmayı istemek

Kahve falında boşanmayı istemek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, yeni işlere gireceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, başına türlü işler geleceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boşanmayı istemek gördüyseniz:

  • Aile büyüklerinizden size gelebilecek olan bir teklif var.

Kahve falında boşanmayı istemek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinden boşanmayı istemek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına yorulur.

Kahve falında boşanma haberi duymak atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine alamet eder.

Kahve falında boşanma duymak anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının boşanma haberini almak gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Kahve falında boşanma kararı aldığını görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında anne baba boşanması görmek eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin boşanmasını görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir