AnaSayfa / Genel / Kahve falında everest tepesine çıkmak

Kahve falında everest tepesine çıkmak

Kahve falında everest tepesine çıkmak sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında everest tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Olayların dışında kalmanız veya oradan uzaklaşmanın yollarını aramanız gerekebilir.

Kahve falında everest tepesine çıkmak resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında inşaatın tepesine çıkmak çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına inanılır.

Kahve falında yüksek tepeye çıkmak sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağacın tepesine çıkmak sevincinin üzüntüye döneceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında caminin tepesine çıkmak çok başarılı işlere girileceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında karlı tepeye çıkmak aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında binanın tepesine çıkmak sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesine çıkmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir