AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı tepeye çıkmak

Kahve falında karlı tepeye çıkmak

Kahve falında karlı tepeye çıkmak uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, zorlukları atlatacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karlı tepeye çıkmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir üşenmeniz nedeniyle el atmadığınız konulara el atabilirseniz, bir çırpıda halledebilirsiniz.

Kahve falında karlı tepeye çıkmak hayırlı işe, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karlı dağın tepesine çıkmak gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında karlı tepeden inmek başarılı bir insan olacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karlı dağın tepesine tırmanmak borçların hafifleyeceğine, kendisine uğur getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kar tepesi görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepede kar görmek acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karlı dağın tepesinde olmak uzun süre bu durumun devam edeceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında karlı tepeden kaymak işlerinin her zaman yolunda gideceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir