AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve toprak atmak

Kahve falında eve toprak atmak

Kahve falında eve toprak atmak aile bireylerinden birine iş kurulacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, daha fazla yakınlaşacağına, kısmetlerinin artacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve toprak atmak gördüyseniz:

  • Belli direktiflerden irite olmamalısınız.

Kahve falında eve toprak atmak hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında evden toprak atmak sevinçli ve güzel haberler alacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine inanılır.

Kahve falında ölü üstüne toprak atmak fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına işarettir.

Kahve falında çukura toprak atmak sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, en yukarılara çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün üzerine toprak atmak eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında ölüye toprak atmak kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine işaret eder.

Kahve falında üzerine toprak atmak kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında kendi mezarına toprak atmak bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir