AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve temel atmak

Kahve falında eve temel atmak

Kahve falında eve temel atmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eve temel atmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların tekrar ele alınması gerekiyor olabilir.

Kahve falında ev temel atmak yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eve temel atmak çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında ev temeli atmak bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına yorulur.

Kahve falında inşaat temeli atmak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir evin temelini atmak geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temel atmak herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında evin temelini atmak her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına alamet eder.

Kahve falında cami temeli atmak kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir