AnaSayfa / Genel / Kahve falında bana taş atıldığını görmek

Kahve falında bana taş atıldığını görmek

Kahve falında bana taş atıldığını görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, geçim derdi çekeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, değer göreceğine alamet eder.

Kahve falında bana taş atıldığını gördüyseniz:

  • Denge kurmanız gerekiyor.

Kahve falında bana taş atıldığını görmek kısmetlerin azalacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin bana taş attığını görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin bana sigara verdiğini görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında birinin bana kuran verdiğini görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, programların ve projelerin tutmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin bana kağıt para verdiğini görmek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bana para vermek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bana aşık birini görmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin bana sarıldığını görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir