AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi yemek yerken görmek

Kahve falında anneyi yemek yerken görmek

Kahve falında anneyi yemek yerken görmek yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyi yemek yerken gördüyseniz:

  • Zor bir seçim yapmaya zorlanabilirsiniz.

Kahve falında annesini yemek yerken görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına delalettir.

Kahve falında ölen anneyi yemek yerken görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş anneyi yemek yerken görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında anneyi yemek yerken görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, güzelliklerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin mahrem yerini görmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesinin mahrem yerini görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesinin avret yerini görmek sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş anneyle bir yere gitmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir