AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin mahrem yerini görmek

Kahve falında annesinin mahrem yerini görmek

Kahve falında annesinin mahrem yerini görmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, kariyer planının altüst olacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin mahrem yerini gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyler için harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında annenin mahrem yerini görmek sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, işlerdeki karın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin mahrem yerini görmek kişinin malını kaybedebileceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mahrem yerini görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, günah işleyeceğine işarettir.

Kahve falında kocanın mahrem yerini görmek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında mahrem yerini yıkamak başarısızlığa düşüleceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında mahrem yeri traş etmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, bereketli yağmurlara alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin mahrem yerini görmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının mahrem yerini görmek hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir