AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş anneyle bir yere gitmek

Kahve falında ölmüş anneyle bir yere gitmek

Kahve falında ölmüş anneyle bir yere gitmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş anneyle bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Kendinizi yıpratma meylindesiniz.

Kahve falında ölmüş anneyle bir yere gitmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine inanılır.

Kahve falında karanlık bir yere gitmek borcunu ödeyeceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine yorulur.

Kahve falında tarihi yerlere gitmek malını ve parasını sağlama alacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanlış bir yere gitmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, kendisine ev alacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşımla bir yere gitmek yanlış kişilere denk geleceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında bavulla bir yere gitmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında gideceği yeri unutmak maddi zararın büyük olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine işaret eder.

Kahve falında yanlış yere gitmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir