AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen anneyi yemek yerken görmek

Kahve falında ölen anneyi yemek yerken görmek

Kahve falında ölen anneyi yemek yerken görmek fal sahibinin de yüzünün güleceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen anneyi yemek yerken gördüyseniz:

  • Olaylar büyük çaplı hal almadan önce, iyi bir değerlendirme yapılmasında veya iş bölümü gerçekleştirilmesinde fayda var.

Kahve falında annesini yemek yerken görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölen anneyi yemek yerken görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş anneyi yemek yerken görmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi yemek yerken görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında annesinin avret yerini görmek geçimini daha rahat sağlayacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin mahrem yerini görmek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş anneyle bir yere gitmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, ortaklarla aranın bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında annesinin mahrem yerini görmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir