AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve su damladığını görmek

Kahve falında eve su damladığını görmek

Kahve falında eve su damladığını görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, önünü göremez olacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına rivayet eder.

Kahve falında eve su damladığını gördüyseniz:

  • Eski hedeflerinizi veya eğilimlerinizi hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında eve su damladığını görmek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin tavanından su damladığını görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına tabir olunur.

Kahve falında evinin tavanından su damladığını görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, işlerin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su damlamak ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine yorulur.

Kahve falında su damladığını görmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında suyun damladığını görmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatıdan su damladığını görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, daha büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında su damlacıkları görmek her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir