AnaSayfa / Genel / Kahve falında su damlamak

Kahve falında su damlamak

Kahve falında su damlamak aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, aile bireyleri ile tartışacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kırgınlıkların biteceğine, zor durumların biteceğine delalet eder.

Kahve falında su damlamak gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek veya başka kurumların güvencesi altında bazı işlere kalkışmanız veya bağlayıcı sözler vermeniz halinde zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında evinin tavanından su damladığını görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına delalet eder.

Kahve falında eve su damladığını görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine işarettir.

Kahve falında su damlamak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında suyun damladığını görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, işlerini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çatıdan su damladığını görmek büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına delalettir.

Kahve falında su damlacıkları görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında su damladığını görmek ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına alamet eder.

Kahve falında evin tavanından su damladığını görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir