AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıdan su damladığını görmek

Kahve falında çatıdan su damladığını görmek

Kahve falında çatıdan su damladığını görmek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, korkularının sona ereceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında çatıdan su damladığını gördüyseniz:

  • Size karşı tepkiler oluşması mümkündür.

Kahve falında çatıdan su damladığını görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun damladığını görmek başarılarını arttıracağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına işarettir.

Kahve falında eve su damladığını görmek işlerinin ters gideceğine, esenleyeceğine işaret eder.

Kahve falında evin tavanından su damladığını görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su damlacıkları görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında su damladığını görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında evinin tavanından su damladığını görmek birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında su damlamak atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir