AnaSayfa / Genel / Kahve falında su damlacıkları görmek

Kahve falında su damlacıkları görmek

Kahve falında su damlacıkları görmek birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, çok iyi bir duruma geleceğine, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, başarısının düşeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine işarettir.

Kahve falında su damlacıkları gördüyseniz:

  • Esnek olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında su damlacıkları görmek çok büyük miktarda para kazanacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında evinin tavanından su damladığını görmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında çatıdan su damladığını görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında suyun damladığını görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eve su damladığını görmek gidilecek yönün belirleneceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin tavanından su damladığını görmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su damlamak yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına inanılır.

Kahve falında su damladığını görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir