AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve sıva yapmak

Kahve falında eve sıva yapmak

Kahve falında eve sıva yapmak mutluluk dolu bir döneme girileceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine işaret eder.

Kahve falında eve sıva yapmak gördüyseniz:

  • Ev değişikliği veya yeni bir ilişki söz konusu olabilir.

Kahve falında ev sıva yapmak sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ev sıvası yapmak adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine alamet eder.

Kahve falında eve sıva yapmak sağlık sorunlarının geçici olacağına, çocuklar gibi şen olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evi sıva yapmak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, hem çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıva yapmak başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında duvara sıva yapmak malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine yorulur.

Kahve falında çamurla sıva yapmak para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurdan sıva yapmak sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir