AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev sıvası yapmak

Kahve falında ev sıvası yapmak

Kahve falında ev sıvası yapmak aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, sonradan da çok üzüleceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ev sıvası yapmak gördüyseniz:

  • Karşı koymak veya kılınızı dahi kıpırdatmamak yerine, kibarca istenileni yapma çabanız yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında ev sıva yapmak yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında evi sıva yapmak gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ev sıvası yapmak işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında eve sıva yapmak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında sıva yapmak parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvara sıva yapmak maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında duvar sıvası yapmak uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında çamurla sıva yapmak potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir