AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıva yapmak

Kahve falında sıva yapmak

Kahve falında sıva yapmak üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında sıva yapmak gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya yöntemlerinizin sorgulanması veya eleştirilmesi hoşunuza gitmeyebilir.

Kahve falında çamurla sıva yapmak bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına işaret eder.

Kahve falında duvar sıvası yapmak ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev sıvası yapmak böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine delalet eder.

Kahve falında sıva yapmak afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında duvara sıva yapmak kudretli ve hikmetli kimse olacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çamurdan sıva yapmak aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evi sıva yapmak yapılan işte geriye düşüleceğine, kara kara düşüneceğine yorulur.

Kahve falında ev sıva yapmak variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir