AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurla sıva yapmak

Kahve falında çamurla sıva yapmak

Kahve falında çamurla sıva yapmak bol nimete kavuşulacağına, parasını ve malını kaybedeceğine, mal ve rızkın çoğalmasına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, hayırlı kararlar verileceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, hayır getirecek yollara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında çamurla sıva yapmak gördüyseniz:

  • İlerlemek için sizi kullanan kişilere boyun eğmemelisiniz.

Kahve falında çamurdan sıva yapmak etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurla sıva yapmak çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, yorulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamur sıvalı ev görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine inanılır.

Kahve falında evi sıva yapmak sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında ev sıva yapmak zevki sefa içinde olacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvar sıvası yapmak sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ev sıvası yapmak bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında duvara sıva yapmak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kişinin can derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir