AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve yemek geldiğini görmek

Kahve falında eve yemek geldiğini görmek

Kahve falında eve yemek geldiğini görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, işlerine bereket geleceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına tabir olunur.

Kahve falında eve yemek geldiğini gördüyseniz:

  • Tutulmaların etkileri aynen sürüyor.

Kahve falında eve yemek geldiğini görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve geri gelmek herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında doktorun eve geldiğini görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına delalet eder.

Kahve falında eve gelmek çevreye karşı itibarın artacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polisin eve geldiğini görmek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, itibarını geri kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında askerin eve geldiğini görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına inanılır.

Kahve falında eve koltuk geldiğini görmek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında eve kalabalık misafir geldiğini görmek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir