AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve gelin geldiğini görmek

Kahve falında eve gelin geldiğini görmek

Kahve falında eve gelin geldiğini görmek sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında eve gelin geldiğini gördüyseniz:

  • Aile, ev, yerleşim yeri veya gayrimenkul işlerine zaman ayırmanızın olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında eve gelin geldiğini görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında gelin almaya gelmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve gelin getirmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni evlenmiş gelin görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında gelin evi görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine işarettir.

Kahve falında evden gelin çıkarmak işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında eve gelin almak çok hayırlı işlere atılacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni gelin evi görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, şansının da döneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir