AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin eve geldiğini görmek

Kahve falında ölü birinin eve geldiğini görmek

Kahve falında ölü birinin eve geldiğini görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, sevgisinin artacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, büyük bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin eve geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alma eğilimindesiniz.

Kahve falında ölü birinin eve geldiğini görmek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün eve geldiğini görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında ölünün geldiğini görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, süzüleceğine, ağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyle göz göze gelmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün geri geldiğini görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, canını ve malını hiçe sayacağına işarettir.

Kahve falında ölünün hacdan geldiğini görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, rakiplerini mağlup edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü gömmeye gelmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, tatsızlık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin geldiğini görmek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir