AnaSayfa / Genel / Kahve falında samana basmak

Kahve falında samana basmak

Kahve falında samana basmak huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, verimin kaçacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, sabrını zorlayacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında samana basmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlaşmaya varmak ya da anlaşma imzalamak için çabalamanın fazla anlamı olmayabilir.

Kahve falında samana basmak zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında samanyolu yıldızı görmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında saman yakmak başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına işarettir.

Kahve falında saman satmak sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, işlerini yoluna sokacağına tabir olunur.

Kahve falında yonca samanı görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boş samanlık görmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine işaret eder.

Kahve falında samanlı su görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine inanılır.

Kahve falında samana gömülmek kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir